Sunday, March 28, 2010

UKHTI - Pre Order 1st Batch until 9 April 2010

Sepatutnya saya kena upload Ukhti awal-awal lagi.. Tapi entahlah apasal masukkan kain cotton pulak.. Apa Ukhti tu?? Sebenarnya ia adalah muslim blouse or tunic.  Made from t-shirt material... Tapi takde lah tebal mcm typical t-shirt, kainnye sejuk aje.. and the design nampak feminin sikit.. Very convenience, especially bg org malas mcm saya ni.. takyah bergaduh nak iron, ambik aje dari longgokan baju basuh (kes tak lipat lagi.. i have millions of excuses not to fold the clothes.. hehehhe).. pakai tudung then boleh keluar makan.. hehehehe... 

Have a look then decide whether you want to buy or not.. I suggest you buy one for a start.. pastu kalau suka, come back and buy more from me.. muahahhaha.. or you can buy one for your mom ke, sister ke, as a gift ke.. pun boleh jgk.. Sapa yg badan gebu-gebu tu, highly recommended to have one.. almaklumlah t-shirt kat market kalau besar looks ugly, and if it's a blouse, most of the time the one that you like doesn't fits you *sigh*... (ni cakap dari pengalaman ni..)

Untuk Ukhti ni, you need to e-mail or SMS me your order. I need to ask for RM10 deposit for each Ukhti ordered.  This is just to avoid any back-out buyer. Oh ya.. for XL size you have add RM2 from the price shown below.  Okay guys.. enjoy your shopping..  

U1-Khaki/Green (RM38)

U2-Chocolate/Green(RM38)

U4-Cream/Blue/Pink(RM40)

U9-Peach/Chocolate(RM38)      

U10-Purple(RM38)

U11-Purple/Turquoise(RM38)

 
U12-Black/Orange(RM38)

U16-Peach/Chocolate(RM38)

U18-Pink/Navy/Orange(RM38)

U21-Turquoise/Purple(RM38)

U22-Black/Maroon(RM38)

U23-Navy/Orange(RM38)

U25-Turquoise/Orange(RM38)

U28-Maroon/Chocolate(RM40)

U29-Black/Purple(RM48)

U30-Green/Khakis(RM48)

U31-Maroon(RM48)

U32-Purple/Maroon(RM50)

U33-Navy(RM48)

U34-Pink/Maroon(RM48)

U35-Maroon(RM48)

U36-Turquoise(RM50)

U37-Purple (RM48)

U39- Orange (RM48)

U40-Navy(RM45)

U41-Green(RM45)

U42-Purple(RM45)

U43-Navy(RM45)

Sizing Measurement


Saiz
Lingkar Dada
Lebar Bahu
Panjang Tangan
Panjang Badan
Lebar Bawah

cm
S
90
38
50
79
104
M
98
42
52
83
110
L
106
46
54
87
118
XL
114
50
56
91
126


2 comments:

Enny said...

liza..i like the ukhtis. i wish they made it for breastfeeding moms.

natiqua said...

enny, u22 is suitable for breastfeeeding :-)

Post a Comment