Thursday, May 27, 2010

Tudung Bawal - STOCK CLEARANCE (Sale sempena birthday husband & anak)






Dah lama dok belek-belek tudung bawal ni.. lagi lama disimpan, karang satu, satu helai jadi koleksi peribadi pulak... Macamana nak berniaga ni kalau asyik simpan stock untuk diri sendiri aje.. hahahhaha (reminded me to my colleague, Sandora's advice, "yg cun-cun semua utk jual kalau nak ambik utk sendiri guna yg balance-balance yg org dah tak mau...ish ish...")


I'm selling at a very low price.. Tolonglah jgn mintak kurang lagi... huhuuhuhu yg ni maaf byk-byk memang takleh bagi free postage.  

I know tudung bawal is not the most up-to-date headgear right now, but i know there are still many tudung bawal lovers out there.. Nak cari kat Jln TAR pun dah susah...  Oh ya, since i'm also selling kain cotton.. kalau ada mana-mana yg berkenan di hati dan match ngan kain cotton bagi tau lah saya cepat.. sms aje.. 

Kalau you all tgk byk betul earth tone color... I can't help it, mesti nak ambik color camtu.,, cantik sgt kalau tgk live, my husband kata kenapalah ambik color pelik-pelik.. Dia tak tau yg color pelik-pelik ni susah nak jumpa... jadi kalau ada lagi baju yg masih takde tudung matching tu, jom lah tgk stock tudung clearance ni... Byk betul membebel si Liza ni, jual ajelah Liza oii, jgn simpan lagi... 


TB01-RM35

TB02 - RM40

TB03 - RM40

TB04 - RM40
TB05-RM38

TB06-RM40

TB07-RM40

TB08-RM40
TB09-RM40

TB10-RM35
TB11 - RM40

TB12 - RM28

TB13 - RM25

TB14 - RM25

TB15 - RM25

TB25, TB 26 - RM25

TB27, TB28 - RM35




1 comments:

Amirulcyber said...

tahniah !!!produk yg sgt baik.skrg ni tudung berfesyen hampir mnjdi minat di bandar2 besar.dgn adanye tudung yg dijual oleh puan memudahkan lagi org ramai utk memiliki produk ini.ternyata sgt membantu.utk tingkatkan jualan sy cdgkan puan jual di web dibawah.Insyaallah dpt membantu.

http://al-iklan.com

Post a Comment